Kissné Kovács Mária vagyok

Access  Bars® kezelő, Access Bars® testkezelő

 

A tudatosság útján azóta járok, hogy megismerkedtem a Silva-féle agykontrollt és Tradicionális Reiki módszert. Abban az időben indította el a férjem a vállalkozását én pedig kisgyermekes édesanyaként pénzügyi területen dolgoztam. A családunk koordinálása nem volt mindig stressz mentes.

Az Agykontroll  alkalmas a memória fejlesztésre, mely lehetővé tette a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést, a REIKI pedig a testi, lelki, szellemi egészség megőrzésében játszott fontos szerepet.

Nagyon sokat olvastam és fejlesztettem a tudásomat. A spiritualitás és az önismeret által megismertem az energiák működését.

Felismertem azt, ha kiegyensúlyozott vagyok, egységben  vagyok önmagammal, akkor békében vagyok a világgal is. Ehhez őszintének kell lenni önmagamhoz, fel kell vállalni saját maga magamat, teljes egészében ahogy vagyok.

Nem volt mindig könnyű figyelni a hétköznapi dolgokra, család, egészség, munka egységében megtalálni önmagam.
Megtanultam jelen lenni mindíg abban amiben éppen vagyok.


Az Access Bars® módszerrel 2020-ban ismerkedtem meg.

Családi összejövetel során a sógornőm beszélt arról, hogy az élsportoló unokaöcsém rendszeresen kap Bars® kezelést. Ettől nyugodtabb, koncentráltabb, sport teljesítménye, tanulmányi eredménye kiegyensúlyozottabb. Elmondta, hogy a módszer hatására felnőtteknél és gyerekeknél is csökken a stressz, oldódnak mentális, érzelmi és fizikai energetikai blokkok, ezáltal javulhat az egészségi állapot.


Hamarosan egy Bars® kezelésen találtam magam.

Konkrét elakadásom volt kapcsolatok és a kommunikáció területén.

Megtudtam, hogy a fejen 32 Bars pont van, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik. Az Access Bars® pontok érintése során az agyhullámok lelassulnak, hatnak a Bars® pontokhoz kapcsolódó életterületekre, mely során feloldódnak a negatív berögzült hitrendszerek, elakadások. Olyan mintha a számítógépen megnyomjuk a delete gombot, töröljük a tárolt információkat.

A kezelés kényelmes, laza légkörben folyt kb. 5 perc után mély relaxált állapotba kerültem, észre sem vettem, hogy eltelt 60 perc.

A kezelő nem adott tanácsot, nem mondta meg, hogy mit tegyek, mit ne tegyek, nem próbált meggyőzni a saját igazáról, nézőpontjáról.
A kezelés végén megkérdezte, hogy mit éreztem? A válaszom az volt, hogy semmit.

Azt mondta, semmi baj legalább relaxáltál egyet. Búcsúzóul fel tett  néhány kérdést.

Nem értettem, hogy miért tesz fel kérdéseket, ha a válasz nem érdekes. Akkor még nem tudtam, hogy a legnagyobb ajándékot kaptam Tőle.

Észrevétlenül kaptam meg a válaszokat . A kérdések éberséget adtak és könnyedséget arra, hogy a dolgokat másképp lássam. 

Arra gondoltam, hogy a legjobb mód arra, hogy több információm legyen a módszerről, ha egy  Access Bars kezelői tanfolyamon megtanulom. Így is történt.

 

Ma  már én is megajándékozhatom a családomat, barátaimat  egy Access Bars kezeléssel.

Ha a te életednek is van olyan  területe amin szeretnél változtani, ami már jó ideje nem működik, vagy akadozik. Képzeld el, hogy ez megváltozik.
Még ha csak 50 %-al változik meg, milyen lenne az életed? Mi van akkor ha igazán meg tudod teremteni azt változást amit keresel?

 

Access  Bars® kezelő, Access Bars® testkezelő okleveleim

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült