Access Bars®

 

 

Milyen lenne, ha a világ egy sokkal tudatosabb hely lenne?

Vajon a pusztítás, háborúk, és nehézségek folytatódnának ugyanúgy, mint most? Amikor a tudatosság jelen van, ezek a dolgok nem képesek létezni.

Az Access célja az, hogy eljuttasson minket arra a pontra, ahol eléggé tudatosak vagyunk ahhoz, hogy változásokat hozzunk létre magunkban úgy, hogy növeljük az esélyét az életünkben jelenlévő traumák, drámák és őrültségek megváltoztatásának.

Mi lenne akkor, ha képes lennél annyi tudatosságot megtestesíteni mindenben, amit teszel, hogy ennek a hatására mások is úgy döntenének, hogy egyre tudatosabbak lesznek? Mi lenne, ha a nagyobb lehetőség inspirálója lennél?

 

A vágyott változások megteremtésének te vagy a forrása.

De hajlandónak kell lenned arra, hogy az legyél! A tudatosság a lehetőség arra, hogy az elkülönülés falai megszűnjenek.

"Mi kell ahhoz, hogy ez valósággá válhasson itt a Föld bolygón? Mindössze az, hogy ezt választod!"

Gary Douglas Access Consciousness® alapítója

Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot. Tudj meg többet az Access Barsról!

 

A célunk az Access Bars®-szal...

A célunk az Access Bars®-szal, hogy a Tudatosság és Egység világát teremtsük meg.

A Tudatosság és Egység mindent magába foglal és semmi felett nem ítélkezik. Az a képességed, hogy jelen vagy az életed minden pillanatában anélkül, hogy ítélkeznél magad, vagy bárki más felett.
A képesség, hogy mindent befogadsz, semmi felett nem ítélkezel, és megengeded az egész Univerzumnak, hogy az legyen, ami. Ha semmit nem bírálsz, akkor annak látod a dolgokat, amik, nem annak, amik akarod, hogy legyenek, vagy amiknek lenniük kellene.

Ebből a térből át tudsz alakítani és meg tudsz változtatni mindent, és meg tudsz teremteni mindent, amit kívánsz, jobbat, mint amid jelenleg van, és többet, mint amit el tudsz képzelni.

A célunk az Access Bars®-szal, hogy ráébresszünk arra, hogy bármire képes vagy!

Az Access Consciousness®-ben minden arról szól, hogy hozzásegítsen ahhoz, hogy tudatában legyél azon képességednek, hogy végtelen módon észlelsz, tudsz, létezel és befogadsz.
Mindig arra biztatunk, hogy tudd, amit tudsz. Amikor mindegyikünk belép a saját nagyszerűségébe, végtelenül nagyobbá válnak a lehetőségek is, amelyeket ez teremt.


A célunk az Access Bars®-szal, hogy légy önmagad, és változtasd meg a világot.

Képes vagy arra, hogy megváltoztasd a világot és megváltoztass mindenki mást is magad körül azzal az energiával, ami lehetsz.
Ha belépsz egy terembe, ami tele van olyan emberekkel, akik pánikban vannak, az energiád képes eloszlatni a pánikot, ha hajlandó vagy erre.
De hajlandónak kell lenned annyira hatalmasnak lenni, hogy semmi se állíthassa meg a tudatosságot, ami vagy.

 

Mi van, ha az ajándék és a változás, amire a világnak szüksége van, az az, hogy te önmagad légy? Most van itt az idő?


Az Access Bars egy manuálterápiás, kézrátétes, energetikai kezelés.
Az Access testkezelés  során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban, hogy fussanak.
Ezek a kezelések megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez, amely elősegíti, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen.
Ezek olyan természetes energiák, amelyekként a testek léteznek, és amelyekhez hozzá tudnak férni bárhonnan az univerzumból.


Ki fedezte fel ezeket a testkezeléseket?
Ezeket a testkezeléseket az Access Consciousness Alapítója, Gary Douglas és Dr. Dain Heer fedezte fel.
A Bars 32 pont a fejeden, amit ha gyöngéden megérintenek, olyan mintha töredezettség mentesítenék a merevlemezt és frissítenék a szoftvert, hogy könnyebben, simábban és kevesebb hibával működhess!

Egyszerű, könnyű, biztonságos stresszoldó technika, melynek segítségével el tudod engedni azokat a gondolatokat, nézőpontokat, elképzeléseket amelyeket életedben fontosnak tartottál és eltároltál.

Mindez a fejünkön lévő 32 pont gyengéd érintésével érhető el.
Amikor a fejen lévő pontokat érintjük, az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi, hogy a nézőpontok, hitrendszerek, viselkedési minták, amelyeket gyermekkorod óta követsz, hozzáférhetőek legyenek.

 

Szokszor tapasztaljuk, hogy egy helyben topogunk, miközben vágyunk a változásra.

Életünk bizonyos területein elakadunk és külső segítség nélkül nem tudjuk hogyan fogjunk hozzá életünk megváltoztatásához.
Ha mindez a zűrzavar nem volna elég, életünket fenekestül felforgatta a közel egy éve tartó vírushelyzet.
A bezártság, a bizonytalanság, a betegségtől , a szeretteink elvesztésétől való félelem sokaknál  szorongást, pánikbetegséget, depressziót, alvászavart okozott.

 

Ez a kezelés hozzájárul ahhoz, hogy relaxálva változást idézzen elő életed minden területén.

Ez nem egy hagyományos kézrátétes gyógyítás, ahol energiát adunk, ezt a te tested csinálja, mi csak megengedjük neki, hogy elengedjen olyan korlátozó hiedelemrendszereket, amik már nem járulnak hozzá életedhez.

 

A kezelés masszázságyon fekve egy pihentető folyamat, aminek során a fejen lévő pontokat érintjük, amelyek olyan életterületekre hatnak mint a test, kapcsolatok, pénz, kontroll, kreativitás.

A kezelés során beszélgethetünk ha van kedved, de beszéd nélkül is oldódnak a feszültségek,így kellemes relaxációban lehet részed.

 

Az Access Bars® kezelés hatásai mindenkinél egyéniek és kezelésről kezelésre különbözőek.

A kezelést igénybevehetik  felnőttek és gyermekek, kismamák is, mellékhatása nincs.
Ha szeretnél harmonikusabb, egészségesebb, békésebb, sikeresebb életet élni, gyere és válassz egyet az általam ajánlott lehetőségek közül.

 


Ha választod az ajánlott lehetőségek valamelyikét, várlak szeretettel.

 

Access® kezelések Monoron

 

Bejelentkezés:(előre bejelentkezés szükséges)

Tel:+36 30 924 3993

Cím: 2200 Monor, Bocskai u.1.

e-mail: hello@kovacsmaria.hu

 

 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült