Access Body® – MTVSS testkezelés 

 

Az Access Consciousness® nézőpontjából betegség nem létezik, csupán az energia áramlása ütközik akadályba a különböző területeken, ami energiablokkokat és ennek következtében fizikai tüneteket eredményez.(Ezek az energiablokkok az Access Consciousness® szerint mindig valamely ezen vagy előző életeink során nagyon mélyen rögzült fix nézőpontunk következményei.)


Míg a Bars®-kezelés során az életünk valamennyi területéhez kapcsolódó nézőpontjainktól szabadulunk meg, a különböző testkezelések során egy-egy adott területet célirányosan kezelünk.


Az MTVSS energiája aktiválja az immunrendszer helyes működését és hozzájárul a test öngyógyító folyamatainak beindításához.


Ez az energia a választás eszköze, majdnem mindent helyretesz, ahogy a test félreműködhet.

Kiveszi a fájdalmat és a szenvedést a testből, olyan betegségek múlnak el általa, hogy akár “csodának” is tarthatnánk a hatását. Az immunrendszer és teljes test szervrendszereinek kezelése, helyreállítása!


Az MTVSS a sok csodálatos processz közül az Access Consciusness®Testkezelések egyik legöregebbje.

Mint az összes Access Consciousness® Testkezelés nagyon szelíd, csak könnyed – bármiféle nyomás vagy manipuláció nélküli érintést igényel. Mélységesen ellazít, és a testben olyan tér-érzéket teremt, amit más esetben ritkán tapasztalunk.

Gary Douglas filozofiája, hogy annyi eszközt adjunk az embereknek, amennyit csak használni tudnak.
MTVSS =  Molecular Terminal Valence Sloughing System. Szerencsére használatához nem kell, hogy megértsd, kimondd, vagy emlékezz erre.
Csak annyit kell kérned, hogy bekapcsoljon, amint ezt az Egyes szintű képzéseken tanítják világszerte.


Mire jó az MTVSS?


A testedben mindent meg tud változtatni, amit lehetetlennek tartunk –  különösen mi, akiket a nyugati gondolkodásmód és orvoslás itat át.

Például az Access Consciousness® képzések sok részvevője használta fel arra, hogy testében visszafordítson és megváltoztasson bizonyos feltételeket, beleértve a csontrák 3. stádiumát, hüvelyrákot, hólyagrákot, több ízületi panaszt, sport-sérülést és sok minden mást.


Sokféleképpen használható: például egy 90 percet igénylő tornagyakorlat 20 percen belüli elvégzésére, a test különféle rendszerének helytelen működésének megkönnyítésére és gyógyítására, lazításra, és elsősorban arra, hogy testünkben mindenütt kellemesen érezzük magunkat.


Úgy tűnik, az immunrendszerre is dinamikusan hat.


MTVSS igazából 30 különböző energia együttese, amik a kezelés alatt végig futnak a testben.


Gary az Access kezdetén fedezte fel ezeket az energiákat, amikor szokásához híven kérdéseket tett fel, hogy kikulcsolja az emberek testi problémáit.
Bár komplex neve van, bárki meg tudja tanulni az MTVSS futtatását.


Nemcsak hogy nincs szükség hozzá olyan formális képzésre, mint az orvostudományban vagy a masszázs-terápiához, de ezt gyerekek is megtanulhatják.

 

A felnőttek gyanakvásával szemben, a gyerekek sokkal hatásosabban tudják alkalmazni ezeket a folyamatokat, mert nincs előre gyártott fogalmuk és merev elképzelésük – mint a felnőtteknek – arról, mi lehetséges és mi nem lehetséges, amikor a test gyógyításáról van szó.


Minél többet használod az MTVSS-t, annál jobb lesz!


Minél többet adod és kapod, annál többet képes befogadni a tested, és másokat annál hatásosabb gyógyításra hívhatsz meg.


Az MTVSS az Access Consciousness®  egyik legkönnyebb testkezelése  összhangban van Douglas és Heer állításával, miszerint a bolygónkon testben létezni nagyszerűnek kell, lennie, és nem behatároltnak.


„Ha a testi létezés korlátozottságot jelentene, mi mint végtelen lények miért választanánk, hogy újra és újra visszatérjük testünkbe?” kérdezik.

Azt ajánlják, fedezzük fel a testi létezés nagyszerűségét, amelybe a valóság minden területe beletartozik. Ha felfedezted a testben létezés nagyszerűségét, csak akkor tudsz szabadon választani, hogy vissza akarsz-e térni vagy sem.


Ez a felfogás nagyon különbözik sok spirituális és metafizikus megközelítéstől, melyek testedet korlátozottságnak tekintik.


Legtöbbünk követte ezeket a gurukat és tanárokat sok élet-időn keresztül, és átvettük sok nézőpontjukat. Mindez testünkbe van zárva olyan szempontokként és szilárdságként, amelyeknek esetleg tudatában sem vagyunk.


Ezek a nézőpontok korlátoznak minket és testünket, és azon dolgok közé tartoznak, amelyeket az MTVSS kikulcsol.


„Az MTVSS felnyitja azt a mintát, amit testünkre erőltettek. 20-30 alkalmazás után tested képes lesz azt teljesíteni, amire teremttetett, és nem azt, amit mások véleménye és hatása erőltetett rá”, mondja Douglas.


Ennek a mintának a feloldása nem várt eredményekhez vezethet.

 

Ez a folyamat annyi változást teremthet, hogy barátaid, akik nem ismerik az MTVSS és az Access Consciousness®Testkezelések hatásait, csodálkozhatnak, mi változott meg benned, hány kilót adtál le, fodrásznál jártál-e vagy kisminkelted-e magad.

Ha MTVSS-ben volt részed, akkor kisminkelnek –  az MTVSS belső sminket ad; azt, hogy azzá a nagyszerűséggé válj, ami neked és testednek a célja     volt.
Az egyik legfontosabb testkezelés, amelyet 0 éves kortól 100-ig bármikor nagyszerűen alkalmazhatsz.


Elsődlegesen aktiváljuk az immunrendszert.


Ez a lépés, megváltoztatja a tested jelenének és jövőjének kimenetelét. Mondhatnánk megerősíti még mi előtt baja történne, vagy ha már történt, akkor „kihúzza a bajból”.

 

Az  Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban felhasználható testkezelés


Hat az immunrendszerre, ízületekre, hormonrendszerre, a fiatalságra, minden egyéb testkezeléshez hozzájárulás lehet.

20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezet képes megváltozni.

Ez a kezelés a választás eszköze, majdnem mindent helyre tud tenni, ahol a test félreműködik.

 


Mi a tested képessége?


Megengednéd neki, hogy rendbe hozza önmagát?

Különféle módon lehet használni, és mindegyik alkalommal más lehetőséget ad! (immunrendszer, ízületek, csontok, izmok, öngyógyítás). Sportolóknak, masszőröknek, kezelőknek, gyógyítóknak egy nagyon különleges kiegészítés vagy plusz lehetőség lehet.

Lehet, hogy mindenkinek?

Az egyik legerősebb kezelés, ami nagyon sokat segít a testednek, hogy az edzéseidet erőfeszítés nélkül, hatékonyabban és könnyedebben végezhesd.

Felerősíti a test fizikai erőlétét betegségek megelőzésénél, felépülésnél, a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz.

Harmonizálja az immunrendszert, és egyébként mindent, ami “rendszer” bennünk.

Amikor megszületünk, sejtjeinknek ideális vegyértéke van, ami a környezeti ártalmak és a gravitáció együttes hatásaként lassan megváltozik, és létrehozza a molekulák szétesési hajlamát.

Ennek köszönhetjük az öregedést. Minél több ideig hat ránk a gravitáció, és minél szennyezettebb környezet társul hozzá, a sejtek vegyértéke annál jobban eltolódik, és egyre inkább hajlamossá válik a szétesésre.


Az MTVSS testkezelés az egyik legdinamikusabb kézrátételes kezelés.


A testkezeléseknél már egy speciális irányba indulunk el, attól függően, hogy min szeretnénk változtatni.


Az MTVSS a “választás eszköze”, hiszen szinte mindent vissza rendez, ahol a test félreműködhet.

Hatalmas hatással lehet ízületi problémákra( sok ízületi gyulladásra, immunrendszerre).

Ha mozgásszervi problémád van, vagy folyamatosan a megfázással, vagy olyan betegségekkel küzdesz, ami az immunrendszeredet gyengíti, akkor számodra ez a kezelés nagyon hasznos lehet.

A kezelés fel tudja oldani mindazt a változtatást ami a testünkön történt, bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.


A kezeléskor feloldjuk a testi blokkokat és így természetesen oldjuk a hozzá kapcsolódó lelki, érzelmi okokat is. Visszaállítja az öngyógyító folyamatokat (izmok, ízületek, szervek).


Az MTVSS ezt a folyamatot képes befolyásolni.


Plusz kezelésként még megkaphatod hozzá a Csecsemőmirigy aktiválást, ami még inkább emeli és gyorsítja az MTVSS, immunrendszer hatékony és egészséges működését.

Az Access Bars® kezelés hatásai mindenkinél egyéniek és kezelésről kezelésre különbözőek.

A kezelést igénybevehetik  felnőttek és gyermekek, kismamák is, mellékhatása nincs.
Ha szeretnél harmonikusabb, egészségesebb, békésebb, sikeresebb életet élni, gyere és válassz eggyet az általam ajánlott lehetőségek közül.

 

Ha választod az ajánlott lehetőségek valamelyikét, várlak szeretettel.

 

Access Body ®– MTVSS testkezelés Monor - BEJELENTKEZÉS

A kezelés időtartama: 60 perc

Ára: 10.000 Ft

 

Bejelentkezés:(előre bejelentkezés szükséges)

Tel:+36 30 924 3993

Cím: 2200 Monor, Bocskai u.1.

e-mail: hello@kovacsmaria.hu

 


Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésre jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült