Access Bars® gyermekek kezelése

 

Az Access Bars® kezelés megváltoztatja az iskolában rosszul teljesítő/viselkedő gyermekek életét.

Javithatja az agyi működést, és javul a teljesítményük az iskolában,  pozitív irányban változnak a sport eredményeik is.

Befogadják az örömöt és boldogságot.


Visszajelzések alapján a  kezelés hatására a gyermekben csökkent az iskolai stressz, javult a kapcsolat az iskolatársakkal, szülőkkel egyaránt. 
Segít hiperaktív, figyelemzavaros esetekben, valamit vizsgák és felelés előtti szorongás levezetésében. Könnyitheti a gyerekek különféle tanulási és koncentrálási nehézségeit. 

 

Minden olyan tevékenység amihez az agyunkat kell használnunk.


Nagy segítség lehet diákoknak vizsgaidőszak előtt és alatt, nyelvtanulásnál és minden olyan helyzetben amikor a memóriánkra van szükség.

 

 

Bejelentkezés:(előre bejelentkezés szükséges)

Tel:+36 30 924 3993

Cím: 2200 Monor, Bocskai u.1.

e-mail: hello@kovacsmaria.hu

 


Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésre jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült