Access Bars® kezelés

 

Egyszerű, könnyű, biztonságos stresszoldó technika, melynek segítségével el tudod engedni azokat a gondolatokat, nézőpontokat, elképzeléseket amelyeket életedben fontosnak tartottál és eltároltál. Mindezt a fejünkön lévő 32 pont gyengéd érintésével.

Amikor a fejen lévő pontokat érintjük, az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi, hogy a nézőpontok, hitrendszerek, viselkedési minták, amelyeket gyermekkorod óta követsz, hozzáférhetőek legyenek.

 

Szokszor tapasztaljuk, hogy egy helyben topogunk, miközben vágyunk a változásra.


Életünk bizonyos területein elakadunk és külső segítség nélkül nem tudjuk hogyan fogjunk hozzá életünk megváltoztatásához.

Ha mindez a zűrzavar nem volna elég, életünket fenekestül felforgatta a közel egy éve tartó vírushelyzet. A bezártság, a bizonytalanság, a betegségtől , a szeretteink elvesztésétől való félelem szorongást, pánikbetegséget, depressziót, alvászavart, motiváció hiányt okozott.

 

Ez a kezelés hozzájárul ahhoz, hogy relaxálva változást idézzen elő életed minden területén.


Ez nem egy hagyományos kézrátétes gyógyítás, ahol energiát adunk, ezt a te tested csinálja, mi csak megengedjük neki, hogy elengedjen olyan korlátozó hiedelemrendszereket, amik már nem járulnak hozzá életedhez.


A kezelés masszázságyon fekve egy pihentető folyamat, aminek során a fejen lévő pontokat érintjük, amelyek olyan életterületekre hatnak mint a test, kapcsolatok, pénz, kontroll, kreativitás.

A kezelés során beszélgethetünk ha van kedved, de beszéd nélkül is oldódnak a feszültségek, így kellemes relaxációban lehet részed.

 

Miben segíthet?

 

 

Az Access Bars® kezelés hatásai mindenkinél egyéniek és kezelésről kezelésre különbözőek.

A kezelést igénybevehetik  felnőttek és gyermekek, kismamák is, mellékhatása nincs.
Ha szeretnél harmonikusabb, egészségesebb, békésebb, sikeresebb életet élni, gyere és válassz eggyet az általam ajánlott lehetőségek közül.

 


Ha választod az ajánlott lehetőségek valamelyikét, várlak szeretettel.

 

Access Bars® kezelés Monor - BEJELENTKEZÉS

A kezelés időtartama: 60 perc

Ára: 10.000 Ft

 

Bejelentkezés:(előre bejelentkezés szükséges)

Tel:+36 30 924 3993

Cím: 2200 Monor, Bocskai u.1.

e-mail: hello@kovacsmaria.hu

 


Egyéni kezelésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak):

Egyéb kezelésekről (pszichológus) vagy súlyos betegségekről (pl. súlyos szívbetegség, stb.), friss műtétekről a vendég köteles tájékoztatni a kezelésre való bejelentkezéskor a kezelőt.

A kezelésre jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:
Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek/végzünk. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem/Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam/általunk is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás tevékenységi körökbe tartozik.

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült